OïkosLibre SASU   0555 28 26 01 Samedi 15.00-19.00   contact@oikoslibre.org

Hallo,

Dit is de derde nieuwsbrief. Ik verwacht dat ik in het voorjaar meer verslag ga doen van concrete vorderingen. Uit Nederland is het stil en slechts een enkeling is bezig met concrete plannen. Ik heb nog het plan om een aantal video’s te maken. Het is absoluut niet mijn doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ik vertrouw erop dat het toeval mij bij de juiste mensen brengt. Zie www.oikoslibre.org/ristrilin voor mijn beschrijving van een alternatieve samenleving.

Ik wil graag in een aantal mails een beeld neerzetten van de situatie zoals ik die zie. Het is denk ik belangrijk om echt op eigen benen te gaan staan. Ik droomde een tiental jaren terug dat ik met elke voet op een aparte weegschaal stond. De opdracht was om mijn hele gewicht op de ene weegschaal te krijgen en nog maar 100 gram op de andere. De twee weegschalen zie ik als symbool voor de maatschappij en een alternatieve maatschappij. Het doel is om langzaam je gewicht te verplaatsen van de mainstream maatschappij naar de alternatieve maatschappij.  Als je voldoende balans hebt om volledig op de alternatieve maatschappij te staan , kun je kiezen hoeveel gewicht je op de huidige maatschappij zet. Zonder dat je zou vallen als die weegschaal ineens niet meer beschikbaar is.

Een camper met een paar zonnepanelen of een compleet ingericht huisje dat je kunt verplaatsen met een vrachtwagen is een eerste stap naar een alternatief. Dit is nooit weggegooid geld. Ga verder lokaal op zoek naar mensen die in dezelfde richting denken en werk samen aan de voorbereidingen. Maar bovenalles: Zie dit als een avontuur. Doe dit gewoon omdat het leuk is. Stel het niet uit.

De volgende uitspraak is van een paar honderd jaar terug. Eén keer raden van wie. Dit zou je toch aan het denken moeten zetten.

The man that hath no music in himself, Nor is not moved with concord of sweet sounds, Is fit for treasons, stratagems, and spoils; The motions of his spirit are dull as night, And his affections dark as Erebus. Let no such man be trusted.”

Om je een beetje in te leven in de wereld waarin we ons nu bevinden raad ik je aan om het boek ‘Political Ponerology’ te lezen
het boek is te vinden op http://www.oikoslibre.org/society/political-ponerology.pdf  Ponerology is de kennis van het kwaad. Uit dit boek komt de volgende tekst:

Whether you know it or not, each and every day your life is touched by the effects of psychopathy on our world. You are about to learn that even if there isn’t much we can do about geological and cosmological catastrophe, there is a lot we can do about social and macro social evil, and the very first thing to do is to learn about it. In the case of psychopathy and its effects on our world, what you don’t know definitely can and will hurt you’

De onvoorstelbare naïviteit van politici maakt mij moedeloos. Zij zitten opgesloten in een zelfgebouwde mentale, politiek correcte, gevangenis. Het zijn bange mensen. Bang om uit de toon te vallen. Bezig met wetten en kaders. Vergis je niet, Baudet en Wilders doen keurig mee. Het vormt een eeuwig durend theater. Het zou ook kunnen dat sommige politici helemaal niet meer zelfstandig kunnen denken, vervangen zijn door een kloon, gechanteerd worden of dat ze er één of ander voordeel bij hebben om zich onnozel te gedragen. Zij gaan niet met een oplossing komen. Dat is duidelijk. Maar wat is nu het kwaad, waartegen wij het dan zelf maar op moeten nemen? Je zou de vijand kunnen zien in bankiers of grote bedrijven. Dit is gevoelsmatig nogal ver van ons af. Je zou het idee kunnen hebben dat je veilig bent door niet afhankelijk te zijn van grote bedrijven en geen lening bij de bank te hebben. Ik denk dat onze werkelijke tegenstander veel meer onderdeel is van ons leven dan we denken. De vijand heeft direct toegang tot onze emoties en gedachten. Wij hebben een groot en mooi paard, geschonken door de technologie, binnengehaald in onze vesting. We hebben niet gekeken wat er ongemerkt ook mee naar binnen wist te komen.

Wat wij tegenover ons hebben is een onvoorstelbaar krachtig en intelligent computer systeem. Het systeem bestaat al zeker 20 jaar. Stel je een netwerk van een miljoen computers voor. Voeg daaraan artificiële intelligentie toe en een aantal quantum computers. In dit systeem creëer je een virtuele kopie van iedere aardbewoner. Deze kopie voorzie je real time van alle data die je beschikbaar hebt. Alle gegevens van je telefoon, internet, bank en medische gegevens. Maar ook wegen en geografische data. Vervolgens ga je het systeem simulaties laten draaien. Om de simulaties nauwkeuriger te krijgen stuur je ‘systeemschokken’ de echte wereld in. Een financiële crach, of een virus, maar ook allerlei nepnieuws. Met behulp van de data die je terug krijgt uit de echte wereld kan het model van de wereld in de computer verbeterd worden. De computer kan steeds beter voorspellen wat jij gaat doen bij de volgende systeemschok. Waarschijnlijk doe je niets.

Het computersysteem zou op wereldschaal zelf controle kunnen hebben over diverse economische systemen. Het systeem leert van de feedback en stuurt zo naar een ingegeven doel. Misschien is de opdracht aan het computersysteem om een duurzame samenleving te creëren. Op individueel niveau kan er ook een feedbackloop naar de computer zijn. Alles wat jij doet of zegt wordt geanalyseerd door het systeem. Via frequentiemanipulatie van mobiel, wifi en smart meter kan je manier van denken en gedrag beïnvloed worden. Via analyse van jou data na de ‘frequentiebehandeling’ kan het systeem beoordelen of het gewenste resultaat is bereikt. Het is ook goed mogelijk om grotere groepen simpelweg moe en depressief te maken. Iedere functie in je lichaam is te manipuleren met behulp van specifieke frequenties. Men is daar in de jaren 60 mee begonnen als ‘stealth weapon’ Daar is dus inmiddels 60 jaar ervaring mee.

Omdat iedere logica en onderbouwing van het beleid lijkt te ontbreken en dat op een wereldwijde schaal. Ga ik zelf op zoek naar een aannemelijke agenda. Als een aantal mensen zonder muziek in hun hoofd, maar wel met een heleboel geld, bijelkaar komen om de wereld te behoeden voor de ondergang. Is dat dan een complot? Als zij in het geheim plannen maken, waar ze allemaal beter van worden, dan zou je dat ook gewoon ‘zaken doen’ kunnen noemen. De oplossingen van deze groep zijn niet begrensd door een soort moreel kader. Empathie kent deze groep niet. Zij zitten aan de knoppen van de alwetende computer. Zij zijn de ‘Wizards of Oz’. Het boek komt uit 1900 (!)  Dit is ook het moment dat het echt mis ging met de wereld. Zoek voor de grap eens archief materiaal van steden uit deze tijd. Een gevoel van weemoed bekruipt mij als ik oude beelden van New York of Sint Petersburg zie. De rotzooi die nu voor architectuur moet doorgaan staat in zo’n schril contrast met deze tijd, dat je je echt afvraagt waar we de verkeerde afslag genomen hebben.

Bill leeft op een ander planeet. Die wordt niet lastig gevallen door de behoefte om mooie dingen te maken. De formule van Bill is simpel: P x S x E x C = ‘het probleem’
Eén van de variabelen moet naar bijna 0 om het probleem effectief te reduceren. Als ik mij verplaats in iemand zonder morele begrenzing, dan is depopulatie een prima oplossing. Populatie is de ‘P’ in de formule. De andere variabelen gaan over consumptie, maar die zijn een stuk lastiger terug te brengen. De ‘Georgia guidestones’ lijken ook in deze richting te wijzen. Verder heb ik een aantal persoonlijke ervaringen waaruit blijkt dat de depopulatie agenda echt bestaat.

Op de korte termijn zou je een relatief onschuldig virus kunnen gebruiken als dekmantel. Starten met een nep epidimie geeft een voordeel. Na verloop van tijd krijgt de oppositie voet aan de grond. Nergens is immers een wetenschapelijke onderbouwing voor. Juist voordat de publieke opinie om begint te slaan organiseer je een epidemie die een stuk dodelijker is. Je gaat geen risco’s lopen met een echt gevaarlijk virus. De afloop heb je dan niet onder controle en bovendien kun je niet selectief mensen uitschakelen. De 1.5m is ideaal voor een selectieve electromagnetische behandeling. Bel vooral lekker door en hou die zender de hele dag zo dicht mogelijk bij je voor een zo optimaal mogelijke frequentiebehandeling. Je lokt de virusontkenners in de val. Niemand luistert ooit nog naar Willem Engel als er echt grote aantallen doden gaan vallen. Het is denkbaar dat er tegen die tijd ‘ineens’ een goede en effectieve manier is om het virus aan te tonen. Wat er niet bij wordt verteld is, dat het aangetoonde virus of exosoom een gevolg van de EMF behandeling is. Allemaal theorie natuurlijk, want in het echt kan dit helemaal niet. Een mobiel is gewoon om mee te bellen.  Uren per dag, zonder enige effect op je gezondheid, laat staan op je emoties. Iemand onder hypnose brengen met frequenties is natuurlijk al helemaal niet mogelijk. Dat is namelijk nooit ‘wetenschappelijk’ bewezen. Het staat ook niet in de krant, dus dan is het niet waar.

Uiteindelijk wil je met het overgebleven deel van de bevolking toe naar onvruchtbaarheid. Het ideaal is als de mens zich uitsluitend via kunstmatige bevruchting nog kan reproduceren. Dit geeft je de ultieme controle. Alleen met een hoge social credit score kun je een aanvraag doen voor een eigen kind. De mobiel heeft waarschijnlijk nu op dit moment al zoveel schade aangericht dat over 20 jaar sowieso niemand meer vruchtbaar is. De afstand van eierstokken tot de telefoon in de broekzak is een aantal centimeter. Dag in dag uit. Men doet alleen onderzoek naar de gebruikte frequenties van dit ‘licht zonder schaduw’ en dat is al desastreus. Als je vervolgens weet dat een 4G telefoon een heel ellendige golfvorm uitzendt. Verder kan het signaal worden gepulst, gemoduleerd en gepolariseerd. Naar de invloed hiervan op de vruchtbaarheid is geen goed onderzoek gedaan. Via vaccinatie kun je tot slot het allerlaatse restant van vruchtbaarheid over de rand helpen. Men geeft al toe dat het Covidvaccin niet op vruchtbaarheids vermindering is getest. De film ‘Children of men’ geeft een blik op de onvruchtbare toekomst. Game over voor de ziekte die de aarde getroffen heeft en zichzelf de mensheid noemt.

Ik heb me een tijd kwaad gemaakt over deze agenda, maar misschien is het beter zo. Wie heeft jou het recht gegeven om gewoon door te gaan met een leven, waarvan je weet dat het bijdraagt aan de verwoesting van de aarde? Als ik werkelijk advocaat van de duivel speel, dan is depopulatie zelfs een verplichting voor de machthebbers. Uit de Protocollen van Sion spreekt een minachting voor de mensheid. Dit is niet helemaal onterecht omdat we ons volstrekt misdragen als een stel verwende kinderen. Heb je je ooit afgevraagd wie de mens werkelijk is?  Een opgevoerde aap?  Een slaaf, gecreërd door buitenaardsen? Of ben je toch een afstammeling van Adam en Eva? Voor mij is het verbergen van onze oorsprong het ultieme komplot op aarde. Wie zijn wij?

Groeten,

Peter

mail!

Join us

Take a look at our Privacy Policy for more info.

Close Menu